Bikecheck: Hans Rey a jeho GT Sensor Team Carbon

Autor: Keli, kategorie: Bikecheck, vydáno: 8.9.2015

O tom, že Hans Rey navštívil Českou republiku a Rychlebské stezky jste si mohli přečíst nedávno (Hans Rey na Rychlebách – biková legenda v ČR). Setkání s ním jsme si nemohli nechat ujít a při té příležitosti jsme se podívali i na kolo, které Hans Rey aktuálně sedlá.





GT a Hans Rey jsou synonymem již dlouhá léta, co léta, desetiletí. Prostě Hans jezdí GT od nepaměti a jeho specialitou jsou speciální specifikace, které na svých kolech má. Stejně jako v minulosti i nyní má bajk osazený vidlicí, která patří spíše na kolo o poznání sjezdověji nastavené – trail bike GT Sensor Carbon Team 2016 se zadním zdvihem 130mm tak dostal vidlici Fox 36 CTD se 160mm zdvihu.
Mimochodem, velikost rámu je M a troufnu si tvrdit, že v každém bikovém krámě by Hanse určitě posadili na velikost L, inu jako bývalý trialista preferuje spíše menší rámy.





Komponentová skladba nemá, dle očekávání, slabé místo. Brzdy a pohon jsou v rukou Shimano XTR, Hans vozí dvouplacku 34×24z a vzadu kazetu 11–40z. Karbonové výplety Iodine11, představec iodine 2, pedály 50/50 a 780mm široká karbonová řídítka iodine 11 jsou od jednoho z hlavních sponzorů Crank Brothers. Snad jen ta teleskopická sedlovka od CB je jediné slabší místo na celém kole.



 


Samostatnou kapitolou jsou pneumatiky, Hans má od loňského roku nového sponzora, firmu Duro. Tento výrobce low-end gum má však v nabídce docela zajímavý model Switch a tento má v šířce 2.35" vepředu i vzadu obutý i Hans. Sedlo a gripy SQ Lab nesou podpis jezdce samotného Hans Rey Certified.





Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel Tygr 8.9.2015 v 9:38

    miluju barvičky...

  • anonymní uživatel jeniiiik (sedlacek09 (a) seznam.cz) 8.9.2015 v 9:46

    Řekl bych že v komponentové sadě je slabé místo každá věc s nápisem CB... :-D

  • anonymní uživatel hoffman 8.9.2015 v 10:30

    tie prevody sú zaujímavé - 24/40, myslel som, že jazdí nášlapy ..

  • anonymní uživatel odrazka 8.9.2015 v 13:15

    CB jako slabé místo? No, vozit to zadáčo nezlobil bych se...

  • anonymní uživatel bolekkrutor 8.9.2015 v 15:26

    2odrazka-Myslím si, že pro dost lidí, tahle firma napsala svůj nekrolog, produktem jménem kronolog.

  • anonymní uživatel winner (m317182726 (a) 163.com) 12.9.2015 v 9:37

    Hobo accoutrements are broadly advantaged by www.teddingtonstudios.co.uk/... a lot of celebrities.There are amount of archetypal hobos from artist brands including Bottega Veneta Bottega Hobo,Gucci Horsebit Hobo and Dior Saddle Bag.Don't you anticipate these hobos affection a dumpling shape? Appropriately I anticipate it is added anticipate to alarm them Dumpling Bags.Lady Dior Cannage Bag one of the Dior's calmly apparent item,and consistently in the dream account of a lot of ladies.The actualization with archetypal and around-the-clock Cannage bond and brownish Dior book signature is aswell advantaged by English Diana princess,appropriately we aswell accede it as the Diana Bag.While,due to www.channel-ferries.co.uk/... its abundantly affected look,it is not applied for appointment ladies and circadian use,in my opinion.Even the suede bags,which are usually soft,and accept a accidental look,are advised chic.This archetypal is aswell adorned with the Swanflower burden on its aback which is engraved in top relief.The Octea Sport can be www.v-base.co.uk/... beat on a metal armlet or on a bendable elastic band added by six faceted crystals,commonly army and set.Without attention for are you absent Handbags humans sometimes have.

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí