Testování: Vyzkoušej si kola Scott na Pekláku

Autor: Endorphin Republic, vydáno: 3.5.2018

Příští víkend bude bikepark na Pekláku v obležení kol značky Scott. Pokud si chceš vyzkoušet kola právě této značky, tak máš jedinečnou příležitost. Scott, sobota 12.5. a neděle 13.5., bikepark Peklák, Česká Třebová.

Pokud uvažuješ o koupi kola, jakéhokoliv, tak praktické vyzkoušení v terénu je to nejlepší, co ti prozradí jízdní vlastnosti. Jak se chová v větší rychlosti, jak v pomalé rychlosti, jak se na něm skáče, jak si poradí v rozbitém terénu, tohle v obchodě nevyzkoušíš. Musíš do lesa, na traily a dráhy. Právě takové mají i v bikeparku Peklák v České Třebové. A právě toto místo se značka Scott vybrala pro dvoudenní testování allmountain a enduro kol.

Kromě tratí zde mají ale hlavně lanovku, takže na kopec se vytáhneš vlekem a během krátké chvíle dáš mnohem více zkušebních jízd než kdekoliv jinde.

Takže pokud pokukuješ po kole Scott, tak jedinečná příležitost pro vyzkoušení kol Genius a Spark, na 27,5 Plus i 29" kolech, v normální i v elektro verzi bude v sobotu 12.5. a neděli 13.5. v bikeparku Peklák, Česká Třebová. Začíná se každý den od 10:00. Testování je zdarma, vlek je dle platného ceníku Bikeparku Peklák.

K dispozici bude celkem 30 kol všech provedení a velikostí. Pro registraci vyplň následující formulář.

Mimo samotné testování bude také připravena škola správné techniky jízdy na horském kole. Kluci z dolekop.com si na každý den připravili dva kurzy, dopolední pro začátečníky a odpolední pro pokročilejší. Dopoledne se zaměří na základní výuku techniky a odpoledne pak na vyšší pilotáž. Přihlášení na kurzy zde.



Aktuální informace o akci najdeš v facebookové události Testuj Scott na Pekláku.

Podobné články

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí