Registrace na Megavalanche spuštěna

Autor: Keli, vydáno: 17.1.2012

Registrace na najslavnější downhill maraton Megavalanche 2012 ve francouzském Alpe d'Huez byla včera odpoledne spuštěna. Letošní ročník Mega weeku začíná o trochu později než bylo zvykem, 16. července a hlavní závod Megavalanche je pak 22. července.



Jako tradičně lze vybírat z několika balíčků (Platinium, Gold, Silver a Bronze) lišící se délkou liftpassu, nejdražší varianta vyjde na 99 Euro, za tuto cenu dostanete startovné na Megavalanche a devítidenní permanentku na lanovky.





Stejně jako v minulých ročnících i letos má každý závodník možnost vzít s sebou jednoho kamaráda či rodinného příslušníka a ten získá permanentku za zvýhodněnou cenu – např. 9 dnů za 37 Euro. Takže pokud chcete závodit a kámošovi se nechce, můžete celou dobu jezdit společně a vy si vyšlete závod a kámoš bude fandit nebo jezdit.

Počet jednotlivých míst je omezen, takže není důvodu k otálení. Garantujeme, že zážitek je to neporovnatelný s žádným z běžných sjezdových závodů, hromadný start, vrtulník, ještě teď při vzpomínce se mě dělá husí kůže.



Přihlásit se můžete na stránkách ActiveGlobal.com.

A pokud se snad najde někdo kdo by nevěděl co je Mega – v loňském roce celý Mega week odstartoval enduro závod Avalanche Enduro Vaujany, po dni pauzy následoval sjezdový závod Avalanche Downhill Cup a pak již vlastní kvalifikace a závod Megavalanche. Na pocity zúčastněných jsme se po skončení zeptali v článku Megavalanche rozhovory.

Veškeré informace o závodě Megavalanche najdete na webu www.megavalanche.com a nebo zde u nás na d:key.

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel Fanda (boguscz (a) seznam.cz) 18.1.2012 v 9:12

    Teplice letos nejedou :-/

  • anonymní uživatel Bart (lubos14 (a) gmail.com) 19.1.2012 v 17:06

    Fakt všem doporučuji, je to zážitek na který v životě nezapomenete. Letos to nevyjde, v roce 2013 musí.

  • anonymní uživatel SNIP 21.1.2012 v 12:52

    Kurnik hned bych jel znovu! Priští rok to tam naseru zas!

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí