Report: Buba Invitational

Autor: Bigbuba.cz, kategorie: Report, vydáno: 30.9.2013

ikonaNakonec mi to nedalo, a i přesto že jsem nechtěl dělat tento rok akci Buba Invitational, druhý ročník je úspěšně za náma! Je to takový moje dítě, který mě baví, baví mě koncept několika soutěžních disciplín, kde si každý přijde na své.

Snažíme se to s partou, která okolo akce lítá, nechávat až ke konci sezóny, aby jezdci nemuseli řešit křížení závodů, ale asi bychom to museli pořádat v prosinci, aby to bylo uplně na čisto. Bohužel, s tím přichází zatím každoročně i starost s počasím, které nás i letos trochu potrápilo.





Štěstí ale přeje připraveným, a my jsme po dopoledních prostojích mohli odpálit neskutečnou palbu ve všech třech disciplínách. Hecovací skok do výšky se zdál být téměř nekonečný, kluci nějak moc nerespektovali hranice. Nicméně obrázky víc než tisíc slov, vše zásadní je na fotkách od Davida Vepřeka, nebo ve videu od Tomáše Frkala.





Velký dík patří jezdcům za účast, realizačnímu týmu dobrovolníků, samozřejmě sponzorům a také návštěvníkům. Stejně jako lidé z Le Tour de France začínáme den po afterparty připravovat ročník další, protože bude minimálně jednou takový, máte se na co těšit!



 


Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel Dan 1.10.2013 v 23:24

    Suoer fotky!

  • anonymní uživatel david veprek (david.veprek (a) reto.cz) 2.10.2013 v 7:33

    díky :)

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí