Giant Factory Off-road team 2015: Hart i Neethling venku!

Autor: Čert, vydáno: 31.10.2014

Je tady období přestupů a ohlašování soupisek na příští rok, jako jeden z prvních týmu se novým seznamem jezdců vytasil Giant Factory Off-road team. Pro příští rok Giant nachystal poměrně zajímavou obměnu jezdců. Jelikož se, dle jejich slov, opět pokusí zaměřit na mladší jezdce a vychovat si z nich mistry světa, jako se jim to podařilo právě s Danny Hartem. Proto se pro příští rok stává jedničkou DH týmu čtyřiadvacetiletý Marcelo Gutierrez a jako dvojka do týmu nově nastupuje 17-letý Španěl Alex Marin, úspěšný worldcupový závodník v juniorské kategorii. Třetí sjezdař, který osedlá Glorii, bude oznámen na začátku příštího roku. K odchodu Harta a „Needlese“ se Giant nijak detailně nevyjádřil, poděkovali za přínos ve vývoji, kteří tohle dva jezdci nepochybně měli, za dosažené úspěchy, ale prioritou pro Off-road tým pro příští roky je právě zaměření se na rozvoj nových talentů.




Marcelo Gutierrez



Do gianťáckého mtb týmu samozřejmě patří i enduro oddělení, to do příští sezóny opět povede úspěšný EWS jezdec, Francouz Yoann Barelli (bikecheck jeho aktuálního kola zde) a tým doplní Australan Josh Carlson a Američan Adam Craig.




Yoann Barelli



Nejvíc otázek nicméně stejně vyvolává to, kam si to namíří právě Hart s Neethlingem. Co se týče nějakých základních zákulisních drbů, v případě Dannyho se hodně mluví o Mondrakeru, ale co je na tom pravdy, to ukáže až čas. A nebo nějaká další tisková zpráva

Podobné články

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí