Fotogalerie: Michal Pokštefl na své lokální dráze

Autor: Michal Pokštefl, vydáno: 20.10.2016

Michal Pokštefl je jméno známé jak ze sjezdu, tak z endura. Michal totiž sjezd před loňskou sezónou pověsil na hřebík a začal se plně věnovat endurování. V enduru zajíždí konzistentní výsledky v Top 10. Podívej se na jaké dráze trénuje.

Na podzim jsem naladil tréninkovou trať v přírodním parku u Nepomuku samosebou ilegal. S fotokriz.cz jsem se domluvil na nějaké to focení a jsou z toho docela dobrý kousky. Trať leží kousek od Nepomuku u Plzně, celá měří 2 km. Dříve to byla přímo sjezdová trať, jenže postupem času jsem přešel jen na enduro a tak i trať se musela překopat, ale super převýšení zůstává na 200 metrech a technická obtížnost je pořád na vyšším levelu.

Na trati najdeš vše, co potřebuješ na tréning závodů. Technika, skoky, kameny,kořeny i šlapavé úseky v hrabance. Trať vede i přes úsek, kde není problém potkat stádo prasat, které doprovází pár jelenů, ale pozor, můžeš tam taky narazit na pány z brokovnicema – prostě všechny formy adrenalinu.

Pokud by jsi chtěl s Michalem na jeho trati pojezdit, kontaktuj ho na fejsíčku. Pro ilustraci pár videí z trati, když Michal ještě downhilloval.

Podobné články

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí