České downtowny mají nový web

Autor: Vítězslav Stránský, vydáno: 13.3.2017

Již v dubnu startuje sezóna i pro vyznavače městských sjezdů. První závod v Jáchymově se kvůli pravděpodobnosti zbytku sněhu přesunul o tři týdny na 22.dubna a toto čerstvé info najdete kromě FB taktéž i na zbrusu novém webu Czech Downtown Tour.

Pro sezonu 2017 přichystali organizátoři celkem 5 závodů. Kromě zmiňovaného Jáchymova se kolotoč závodů přesouvá do Ústí nad Labem, kde poprvé opouští UL-LET Letní kino a míří až do centra mezi dvě hlavní náměstí. Třetí zastávkou bude nejtradičnější z tradičních Downtown Rakovník, čtvrtou benjamínek Downtown Dačice, který doslova pobláznil toto jihočeské městečko. Tour vyvrcholí taktéž na zcela nové, dvojnásobně dlouhé trati, na KV DOWNTOWNu.

Nový web se stane společným informačním kanálem. Rideři se zde mohou postupně registrovat na všechny závody CDT, najdou zde výsledky, aktuální žebříček, fotky a videoedity. „Informace k jednotlivým závodům chceme čas od času obohatit rozhovory s jezdci apod.,“ dodává jeden z pořadatelů Tour, Vítězslav „Stráňa“ Stránský.

Ambasadorem a tváří Czech Downtown Tour se stává Marek Petelík, který se chce letos jako jeden z mála českých TOP riderů na městské závody specializovat. Rozhovor s Márou nejen o loňském tripu na downtown v San Remo bude první, na který se můžete na novém webu série již brzy těšit. Registrace na první dva závody začne 1.dubna, a to fakt není apríl. Kapacita zpravidla bývá omezena, proto všem vyznavačům DH na schodech a asfaltu vřele doporučujeme tento web pravidelně sledovat.

Podobné články

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí