Kona představila novou generaci modelu Process

Autor: Keli, vydáno: 13.9.2017

Kona Process bylo kolo známé jako velmi dobře sjezdující, hravé a zábavné kolo. Nicméně vývoj šel kupředu a nastal čas přijít s novým modelem a ten čas nastal právě teď. Nový Process je zde.

Nový Process s původním nesdílí mnoho technických parametrů, už na první pohled je patrné jiné zavěšení tlumiče, z původního vodorovného směru se nyní přesunul do svislého. Cílem změny bylo ať již použití metrických tlumičů, tak také získání lepší pregresivity pružení, aby bylo možné použít i pružinové tlumiče a to vše při zachování nízkého standoveru, kterým byly Processy vyhlášené.

Process pro rok 2018 bude k dispozici jak ve dvou rozměrech kol, 29" a 650b, tak v několika zdvihových variantách. Co se týče geometrie, tak jak je u nových kol zvykem prodloužil se reach (475mm ve velikosti L), zkrátila zadní stavba, chainstay u obou rozměrů má 425mm a hlavový úhel je také shodný a má hodnotu 66 stupňů.

K dispozici budou jak karbonové, tak hliníkové varianty modelu 153, ty budou disponovat 153mm zdvihu zadního kola a 160mm zdvihu vidlice. A novinkou je Process 165 – 165mm zdvihu vzadu, 170mm vepředu – pružinový tlumič a k tomu o stupeň položená vidlice než u modelu 153, toto bude bikeparková raketa a nebo taky stroj na závody typu EWS.

Kompletní info o všech modelech přineseme brzy.

Podobné články

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí