Whyte Racing Team s podporou SRAM CykloŽitný tento víkend zahájí sezónu

Autor: Shotek Tiskarz, vydáno: 26.4.2018

WHYTE zahájí enduro sezónu již tento víkend na Enduro Trutnov trails s novým partnerem SRAM CykloŽitný.

Whyte ambasadoři závodící pod hlavičkou Whyte Racing Teamu, který je od letošního roku registrovaným týmem, hlásí „jsme READY na sezónu“! Po přebírce strojů, začalo ostré testování nového materiálu.

Martin Beťko pojede enduro raketu model G-170 Cabon WORKS ve standardní specifikaci, kterou používá tovární UK team. Petr Leták naskočí do EWS sezóny na 29eru na „steroidech“ S-150 Carbon RS, vidlice RS Pike dostala na zakázkový zdvih 160mm, pružinový metrický tlumič RS Super Deluxe Coil, v tomto rozměru nebyl k mání a díky podpoře továrního teamu jej postavil SRAM přímo na míru, brzdit budou nové kotvy SRAM Code RSC. Tereza Vybíralová zvolila také 29er, tentokrát hliníkový model S-150S. Kluci mají za sebou přípravné kempy ve Finale Ligure, San Remu, Mariboru. Tera si pro svou první enduro sezónu střihla pár lokálních RZ na domácích tratích. Tuto neděli se na startu trutnovských RZ poprvé společně sejdou v nových týmových barvách a dresech.

Není tajemstvím, že Whyte úzce spolupracuje při vývoji svých kol se SRAM, pro jehož novinky používá ve svých konceptech jako je např. zadní stavba SCR nebo rámy navržené pro odpružené vidlice s upravenou stopou. Jelikož jsou týmová kola vybavena novými sadami SRAM Eagle a novinkami z odpružení od Rock Shox, vznikla i národní podpora ambasadorského týmu a spoluráce česko-slovenského dovozce Whyte s dovozcem SRAM/ROCK SHOX CykloŽitný. Ten bude podporovat tým po stránce materiálu a servisu odpružení a bude se společně s Whyte bikes prezentovat na vybraných testovacích akcích a bikefestivalech např. v Kálnici 25.-27.5.2018. Možné tak bude nejen vidět nové komponenty SRAM Eagle a RockShox na stáncích Cykložitný, ale zároveň tyto komponenty i testovat na kolech Whyte.

Podobné články

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí