WBS: tento pátek se jede Emseko bikerally Trnava - už 15. ročník!!!

Autor: Keli, vydáno: 24.9.2018

Dojeď si zasoutěžit, zajezdit nebo jen zafandit na letošní pátý závod v Gergel Woodbike sérii do SKI areálu Trnava u Zlína v pátek 28. září, tedy ve státní svátek. I letos, tak jako v předešlých letech, uspořádá Speedbike team Fryšták tento nadupaný závod, na který se můžeš přihlásit do středečního večera, to je 26. září, v elektronické přihlášce. Také se můžeš přihlásit na místě v pátek, za zvýšené startovné. Více na www.bikegeneration.cz .

Ve čtvrtek 27. září bude nepovinný trénink, který bude probíhat od 14 do 18.30 hodin. V pátek bude od 8 do 10 hodin registrace a zároveň poběží i povinný trénink, kde si mohou závodníci najet naposledy trat´před závodem. V 11:00 odstartuje první žena na trať. Jezdci pojedou celkem 4 RZ. Po odjetí závodu se pojede v rámci jednoho startovného, tradičně v tomto areálu, na louce propletený Dual slalom o Pohár starosty Fryštáku.

Na předposledním závodě tohoto roku se uvidí, kdo by mohl vyhrát letošní šampionát, právě proto přijď i ty! Objednaná je azurová obloha na celý prodloužený víkend, a nějaké ty prize money pro nejrychlejší se taky najdou! Pro nejmenší bude nachystaná opět Capri-sun bike školka. Pro všechny bufet s udírnou a čepovaným pivem.

Těší se na vás Speedbike team pod novým vedením Lukáše Nášela.

Podobné články

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí