Bosch eBike Systems: z displeje Kiox se stane klíč k elektrokolu

Autor: Keli, kategorie: Obchodní sdělení, vydáno: 10.8.2023

Společnost Bosch eBike Systems rozšiřuje digitální ochranu elektrokol před odcizením. Díky nové aktualizaci se z displeje Kiox stane klíč k elektrokolu.

Bosch rozšiřuje digitální ochranu před odcizením kola

Zažijte dobrodružství na trailu s horským elektrokolem, poznávejte nové věci na trasách s trekingovým elektrokolem nebo se vydejte městem do své oblíbené kavárny na městském elektrokole: elektrocyklistika je zábavná a udržuje vás v kondici. Bosch eBike Systems nyní rozšiřuje digitální ochranu před odcizením integrovanou do Chytrého Systému, aby radost z jízdy doplňoval i dobrý pocit při zaparkování elektrokola. Nejnovější aktualizace aplikace eBike Flow umožňuje eBikerům, aby kromě chytrého telefonu používali jako klíč k odemknutí svého elektrokola i displeje Kiox 300 a Kiox 500. Další nová funkce jim také dává možnost deaktivovat automatické odemykání.

 

Flexibilní varianty klíčů nabízejí ještě účinnější ochranu před odcizením

Všechny funkce jsou založeny na bezplatné ochraně před odcizením eBike Lock. Po instalaci tato funkce deaktivuje podporu motoru, jakmile elektrokolo vypnete. Kromě mechanického zámku na kolo poskytuje systém eBike Lock ještě dodatečné zabezpečení. Díky aktualizaci lze nyní tuto výhodu využít také s displeji Kiox 300 a Kiox 500. Jakmile je elektrokolo zapnuté a příslušný displej připojen, mohou eBikeři v nastavení aplikace eBike Flow snadno definovat preferovaný klíč - buď chytrý telefon, nebo displej, nebo obojí. Poté jednoduše zamknou, resp. odemknou chytrou dodatečnou ochranu vyjmutím displeje z držáku, resp. jeho vložením do držáku. 

Možnost používat Kiox 300 a Kiox 500 jako klíč přináší eBikerům větší flexibilitu a pohodlí. Pokud elektrokolo sdílí více osob, například v rodině nebo mezi přáteli, lze nadefinovat několik digitálních klíčů a v případě potřeby je opět smazat. Ochrana poskytovaná funkcí eBike Lock již není vázána na jeden chytrý telefon. Další nová funkce aplikace eBike Flow volitelně zabraňuje automatickému odemknutí elektrokola, jakmile je v dosahu signálu Bluetooth chytrého telefonu. K tomu stačí v aplikaci eBike Flow deaktivovat funkci "Automatické odemknutí". Poté je možné podporu motoru svého elektrokola zapnout stisknutím a podržením tlačítka "Podržením odemknete" na úvodní obrazovce aplikace eBike Flow.

To nejdůležitější na očích díky personalizovanému zobrazení na displeji

Propojením s funkcí eBike Lock se dále rozšiřuje nabídka funkcí displejů Kiox 300 a Kiox 500 pro Chytrý Systém. Uživatelé si nyní mohou sami uspořádat obsah a pořadí obrazovek a definovat až tři dlaždice na jedné obrazovce a maximálně 13 jednotlivých obrazovek. Podle svých osobních preferencí mají možnost zobrazit celkem až 30 různých informací - cyklisté na horském kole mohou sledovat například kadenci šlapání, průměrnou a maximální rychlost, turisté pak například zbývající vzdálenost, stoupání a dojezd.

Aktualizaci lze stáhnout prostřednictvím aplikace eBike Flow, která je k dispozici v příslušném obchodě App Store bez dalších poplatků. 

Podobné články

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí