reklama

Novinka: Rock Machine představuje Riff, parťáka na dirt a pumptrack

Autor: Rock Machine, vydáno: 24.7.2024

Česká značka Rock Machine představuje nejnovější přírůstek do své rodiny kol. Model Riff se od konkurence liší především tím, že na výrobu rámu, byla použita ocel. Tento model je k dispozici ve třech různých specifikacích, aby vyhovoval potřebám a preferencím každého jezdce.

Na vývoji kola se podílel testovací jezdec Teodor Kováč, který patří mezi špičku české MTB freestyle a freeride scény a zkušenosti sbírá na závodech po celém světě. "Díky jeho zpětné vazbě jsme mohli vytvořit dirtové kolo, které splňuje nejvyšší standardy kvality a výkonu. Riff je vybaven rámem z nejklasičtějšího materiálu Cr-Mo 4130, což zajišťuje vysokou odolnost a dlouhou životnost," vysvětlil Michal Sobek z produktového vývoje značky. 

Kolo je navrženo s důrazem na maximální zábavu a minimální údržbu. Exceluje na pumptracku a hravě zvládá dirtové tratě. Díky speciálnímu vedení hadice přední brzdy skrz sloupek řízení si jezdec nemusí lámat hlavu nad tím, zda zvládne barspin. Pivotal sedlo a sedlovka stažená šroubem bez objímky zajišťují maximální pohodlí a stabilitu.

Teodor o nejnovějším modelu Rock Machine řekl: "Riff je kolo vhodné úplně pro všechny. Pro mladší jezdce a teenagery to může být jejich první kolo, které je nadchne do cyklistiky. Starší zkušenější jezdci ho můžou vytáhnou do skateparků, na dirtové skoky nebo na pumptrack a například pro cyklisty, kteří se věnují disciplínám jako XC nebo enduro může ježdění na Riffu skvěle fungovat jako doplněk pro zlepšení již už zmiňované techniky jízdy."

Kolo představujeme ve třech různých specifikacích, přičemž nejvyšší model nabízíme ve verzi s odpruženou vidlicí RockShox PIKE DJ. To z Riffa dělá ideálního společníka pro jezdce všech úrovní a věkových kategorií, kteří hledají adrenalin a zábavu na dvou kolech. Bez ohledu na to, kterou specifikaci si vyberete, můžete si být jisti, že dostanete kolo, které je připraveno na všechno.

Riff 70s - 41 990 Kč - www

Riff 50s - 33 990 Kč - www

Riff 30s - 18 990 Kč - www

   

Geometrie

Hlavní roli jezdce ve videu od kreativní studio BIKES ON FILM obsadil spolutvůrce kola, Teo Kováč. Teo se také zhostil role hlavního ambasadora toho modelu. Slogan kampaně je nekompromisní: Teo říká: Ride Riff. Role Tea je také dostat novinku do komunity dirt & pumptrack scény, a to pod hashtagem #rideriff. Uvedení podpoří i ostatní tovární jezdci: Michal Prokop, Adam Maxa, Láďa Peš a další. 

Více informací o jednotlivých modelech naleznete na webových stránkách rockmachinebikes.com

Podobné články

Diskuze

  • profilová fotka karel 24.7.2024 - 15:24

    Mrda ceny Teo to nebude mít jednoduchý to protlačit do tý komunity

  • anonymní uživatel vojtas 24.7.2024 - 16:26

    Takže vlastně je to takové exe co kdysi dělal Author , jen lehce upravené... to chceš

  • anonymní uživatel Ewa Farna (novadeska (a) naceste.com) 24.7.2024 - 22:06

    Za ty prachy je to ve vsech trech speckach neprodejny.

    • anonymní uživatel Shu Lin ((tyvogo (a) lepra.cz)) 25.7.2024 - 9:23

      mels me vubec rad?

      • anonymní uživatel PTBack 25.7.2024 - 20:55

        Aspoň, trochu rád?

  • anonymní uživatel Karel 25.7.2024 - 13:50

    Zadní stavba 489mm. Fakt?

    • anonymní uživatel geofil 25.7.2024 - 14:25

      Slušný rogalo! Hustý.

    • anonymní uživatel Filip (filip.simer (a) seznam.cz) 5.8.2024 - 14:50

      To musí být nějaká chyba podle mě.

      • anonymní uživatel F*ck Shu Lin 5.8.2024 - 18:03

        šak není

  • anonymní uživatel mokanek 25.7.2024 - 16:31

    Potom, co jsem se dosral smíchy, jsem chtěl napsat, že jsou ty nový EXEčka neprodejný. Pak jsem si ale všimnul, toho velice speciálního vedení hadice přední brzdy skrz sloupek řízení, díky kterému si jezdec nemusí lámat hlavu nad tím, zda zvládne barspin a radši jsem to smazal.
    Pomalu začínám chápat, proč je kolo skoro o 15 litrů dražší než obyčejnej Rose. Osvědčené komponenty světově známých značek jako jsou brzdy Clarks, ráfky Stars, čínské náby Solon nebo legendární kliky SAMOX dokáží tenhle dreambuild prodražit :DDDD

    • profilová fotka karel 25.7.2024 - 18:12

      Z těhle vymazlenejch kousků při ježdění polezou ty riffy

  • anonymní uživatel jakub (jokolo (a) centrum.cz) 5.8.2024 - 7:33

    spaceman vytahnul ze staryho supliku execko, pridal taper hlavu a dej mi 40k :)

  • anonymní uživatel Electronic Supersonic 5.8.2024 - 23:30

    no kdyz uz sme u toho, ten reklamni banner tady tomu podle me tez prilis nepomaha, klidne me vyvedte z omylu, ale prijde mi tam ten teo spis jako nejakej zokej

  • anonymní uživatel masak 13.8.2024 - 11:16

    už sem chtěl napsat: pěkně vyladěné kolo, jsem zvědavý na cenu, ale když jsem ji videl, tak je to uplně jedno jak to vypadá!! pokud můžu mít ctm dirtking s pikem za 30 proč by nekdo dával 42 za tohle?

    • anonymní uživatel CrMofil 13.8.2024 - 12:31

      Jenže dirtking je hlína

  • anonymní uživatel fanda (fan (a) ous.ek) 13.8.2024 - 11:40

    Kolo vypadá cajk. Klasickej Ocelák se slušnou geometrií, proč ne... Myslím, že ocel má spoustu příznivců. Teo tomu dělá super reklamu! Bohužel ty specifikace v kombinaci s cenou jim to dělají asi dost těžko prodejný.

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí