reklama

Co archiv dal #7

Autor: Keli, vydáno: 8.11.2014

Je sobota a s ní přichází pravidelný přísun historického materiálu. Podíváme se na jeden ilegální DH závod, kde Tomáš Slavík odstartoval svoji déhá kariéru, s El Kloko navštívíme Geisskopf a na závěr nechybí i video.



V Co archiv dal se ohlédneme do minulosti. O čem jste si mohli číst ve stejném týdnu roku v letech minulých, samozřejmě z více jak 4500 článků, které máme v archivu, vybereme jenom to zajímavé. Každou sobotu se otevírá okno do minulosti.



Píše se rok 2008, oficiální závodní sezóna je už skončena, ideální čas na sjezdový závod Punkbike V.I.P. DH. Některý závody jsou bikový, ale jen jeden je punkbikový! Mimochodem, jedná se o jeden z prvních DH závodů, který jel Tomáš Slavík, který v roce 2008 byl ortodoxním fourcrosařem. Rozhodně stojí za to kouknout i na galerku od Josefa Mrázka.





2.11.2009 Holky, jeďte do Geisskopfu! – tak nazvala v roce 2009 svůj článek o bikeparku Geisskopf El Kloko a dodává pro holky od holky!!!





Video We ride, because _____ od Toma Malecha se přesně trefilo do současných podmínek, které panují za okny. Mokro, bláto, sníh, zima, horko, prach – ve všem se dá jezdit na kole. Špatné podmínky totiž neexistují.

Podobné články

Diskuze

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí