Co archiv dal #28

Autor: Keli, vydáno: 11.4.2015

Tradiční sobotní záležitost rubrika Co archiv dal nechybí ani dnes. Koukneme se na závod do solného dolu, připomeneme si ostrou soutěž, jednu legendární party a ještě legendárnější vi­deo.



V Co archiv dal se ohlédneme do minulosti. O čem jste si mohli číst ve stejném týdnu roku v letech minulých, samozřejmě z více jak 4500 článků, které máme v archivu, vybereme jenom to zajímavé. Každou sobotu se otevírá okno do minulosti.



Rok 2009: Polski Solny Downhill – exkluzivní materiál ze závodu Polski Solny Downhill – závodu v podzemí v hloubce 250 metrů. V „kopalni soli“ v Bochnii zanechali Češi nesmazatelnou stopu, prvenství v Elitě a stříbro v HT.







Rok 2012: Bratrstvo Bolesti – vyhlášení prvního kola, soutěže o nejlepší rozstřel sezóny 2012. Podle popisu soutěže v minulém článku nám začaly chodit snímky, podle pozdější typologie, 4 kategorií.







Rok 2012: Marosana Never Dies III pokřtěna v pražském klubu Roxy premiéra a křest DVD Marosana Never Dies III. Slušně zaplněný klub viděl věci neviděné a i my jsme tam byli, zde je krátký fotoreport…







Rok 2012 Video: Sprung 2 online – Už i druhý díl legendární série Sprung je nyní celý online a zdarma. Druhé pokračování má stejné rok narození jako premiérový díl a sice 1998. V dnešní době již záběry nikoho neohromí, ale tehdá, jsme to žrali fakt hodně.

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel Janda 11.4.2015 v 23:10

    Ty vole, Turbo je nejvíc jak přišel na starý Bohnický o zuby, byl jsem svěděk:) kde je mu konec a vlastně celýmu DH a FR:)

  • anonymní uživatel Marek 12.4.2015 v 6:57

    2 Janda: no já myslím, že ho občas potkávám v buse večer směr Hostivař. Ale jestli je to opravdu on, to nevím. Každopádně stará bohnická super zábava vždy :-)

  • anonymní uživatel ICE 13.4.2015 v 10:13

    tu fotku Turba jsem dělal já a bylo to v ďábličáku, když mu praskl před odpalem pedál....takže fakt nevim, čeho jsi byl svědek.

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí