Pozvánka: CharvatBros Bike Camp - Podzim 2017 - Telnice

Autor: Matěj Charvát, vydáno: 26.9.2017

Po velkém už několikaletém úspěchu našeho letního Bike Campu (čti report Report: jak viděli letošní Charvatbros Bike Camp Hrošíci?) a častých dotazech zda bude nějaká další akce jsme pro Vás poprvé připravili podzimní verzi Bike Campu. Jako vždy pod vedením zkušených instruktorů a špičkových závodníků u nás i v Evropě. Čekají na Vás 2 dny nabité ježděním a zábavou na jedné z lokalit, která sice není tak známá, ale předčí i mnohem známější trailcentra. Máte jedinečnou příležitost zlepšit své jezdecké schopnosti a zajezdit si se špičkovými závodníky, respektive obecně s lidmi co jsou na stejné vlně jako vy.

Výuka bude probíhat během celého víkendu (2 dnů) na Telnických stezkách. Ty nabízí opravdu hodně zábavy od lehčích až po opravdu gurmánské traily plné skoků a klopenek. Účastníci budou rozděleni do skupin podle úrovně a zaměření ježdění. Instruktoři se již od prvního dne budou věnovat jednotlivým segmentům technického ježdění.
Vysvětlíme si základní chyby při držení těla, naučíme se správně zdolávat různé překážky, budeme se věnovat správné technice při průjezdu zatáček, skoků a dropů. Nebudou chybět ani doplňky typu přednáška s videocoachingem a zmínka samozřejmě bude i o nastavení a údržbě kola.

Termín:
7. – 8. října 2017

Pro koho je tento Bike Camp vhodný?
Podzimní Bike Camp je určen lehce pokročilým až pokročilým jezdcům zaměřených na gravity disciplíny (enduro a DH), kteří dosáhli minimálního věku 15 let a chtějí zdokonalit své jízdní dovednosti pro technické disiplíny jako je sjezd a enduro.

Kapacita:
Kapacita Bike Campu je pouze 12 osob a právě teď už je polovina plná! S registrací neváhejte!

Víc informací:
Info + registrace: www.charvatbros.com/…p-podzim2017
FB page: www.facebook.com/…brosbikecamp

Kemp se koná za každého počasí!
Těšíme se na Vás!
Team CharvatBros

LEARN TO RIDE THE RIGHT WAY!

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel KubaZ (Jakubzkrejcus (a) seznam.cz) 26.9.2017 v 13:37

    Parada. Oficialni kemp na Telnickejch stezkach. Snad to prinese popularizaci samotnych stezek, tohoto sportu v nasem kraji i vice jezdcu na stezky, aby na tu nasi swajcarskou lanovku po x letech konecne udelaly haky na kola a zacla se konecne vyuzivat i v lete a jezdci nebyli zavisli jen na dodavkach.. Diky kluci!!!

  • anonymní uživatel vale 46 26.9.2017 v 16:10

    jede tam i Čert?

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí