MojeKolo

Vítej Daryle! Daryl Brown se přídává k Whyte

Autor: Whyte.bike, vydáno: 11.2.2021

Daryl Brown, profesionální biker, vítěz Crankworx Speed&Style v Les Gets, držitel světového rekordu a zápisu do Guinessovy knihy rekordů ve skoku do výšky na biku  (7,693m)  podepsal smlouvu s britským výrobcem kol Whyte jako testovací jezdec a ambasador. Navíc se bude podílet na vývoji nové modelové řady Whyte pro pumptrack.

Vedle účasti na vybraných závodech a jiných akcích lokálního i světového významu bude Darylovým úkolem prezentovat možnosti současné produkce Whyte, bude se starat o obsah sociálních sítí Whyte a rovněž by se měl účastnit akcí, kde se budou představovat nové modely Whyte pro následující roky.

"Nemůžu být šťastnější než nyní, kdy jsem se oficiálně stal členem rodiny Whyte bikes! Už dříve jsem se cítil být součástí této party, jelikož jsme sdíleli stejnou vášeň pro horská kola a zábavu, kterou tento sport přináší! Whyte má skutečně zajímavou a pestrou kolekci, kterou teď budu moct poznat skutečně zblízka. Zároveň jsme již od začátku začali společně pracovat na novém pumptrack speciálu, přičemž mě tento projekt vrací k mým vlastním kořenům. Já sám jsem totiž začínal jako dirt jumper, takže na podobných pevných a zábavných kolech to pro mě celé odstartovalo." Hodnotí svůj vstup do rodiny Whyte bikes sám Daryl Brown.

"Daryl je mimořádně nadaný jezdec zaměřující se na extrémní disciplíny a jsme proto velice rádi, že se stal součástí rodiny Whyte bikes. Pro nás je přitom důležitý i fakt, že se jedná o lokálního jezdce z blízkosti naší základny. Přímo Daryl je také zodpovědný za některé traily v oblasti Friston Forest, kde mnoho z nás pravidelně jezdí. Navíc skutečnost, že bydlí blízko ústředí Whyte, nám umožňuje vytvořit skutečně úzký pracovní a věříme, že i přátelský vztah." Doplňuje Guy Farrant, majitel značky Whyte.

Daryl se již stačil proletět na novém Whyte T-140, jak ukázal na svém instagramovém profilu

Víc o Darylu Brownovi na crankworx.com

Úspěchy:
2 roky po sobě titul  Darkfest/Fest Series Rider 
2x vítěz Fise World China slopestyle 
1x vítěz UK Dirt Wars
2x vítěz King of Dirt 
1. místo Crankworx Speed&Style Les Gets
3. místo Crankworx Speed&Style Whistler
4. místo Crankworx Speed&Style Whistler

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel filous (dcavd) 11.2.2021 000 8:10

    Na 4%, pardon 10% Letaka nema ani nahodou. To je teprve ambasador!!

  • anonymní uživatel rudyshy 11.2.2021 000 16:30

    hneda na bile? co mi to jen pripomina?

  • profilová fotka Sektor 11.2.2021 000 19:14

    Ten skok na fotce jsem taky skákal :) ale to tenhle kluk ještě nevěděl že tam je

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí