Video: MRSN a jeho Kanadský zápisník - Squamish Rain

Autor: MRSN, kategorie: Video, vydáno: 12.3.2023

Po dlouhých šesti letech jsme se s kameramanem Martinem Vrbickým vrátili do mekky MTB do kanadské Britské Kolumbie. Tenkrát jsme tu natáčeli dokument CanaDream mapující jednotlivé lokality a úroveň ježdění v Kanadě.  Teď a tady stojíme znovu v přesvědčení, že si odvezeme domů záběry do hlavní části připravovaného celovečerního dokumentu o zrodu a vývoji MTB nejen v ČR. Pojďme se společně podívat na osm dílů jako videostory z mé GoPro kamery.  To a mnohem víc jsme zažili během i mezi natáčením dokumentu "Ten, co slaví každý den!" Ten bude mít premiéru v říjnu letošního roku... Náš plán je soustředit se na back country místa a vypustit z hlavy známé lokality, jako je Vancouver a světoborný North Shore nebo Whistler Bikepark.

Squamish Rain

Mlha s sebou bohužel přinesla i mraky a déšť. Náš plán s helidropem (vývoz nahoru na trail Disneyland vrtulníkem) na další den tím padá. Nikdo se z toho nehroutí - jde se prostě jezdit. Skály ve Squamish mají perfektní grip, i když jsou mokré, a tak si užíváme s bezvadnou českou partou spoustu zábavy. Kdo mě zná tak ví, že mokro mě neuvěřitelně baví. Tenhle styl ježdění, kdy 90 procent trailu tvoří jednolitá skála a všude jsme obklopeni výhledy na záliv s přírodou mě vždycky dostává do kolen. Naštěstí ty panoramata pohltila mlha, jinak by to ty kolena nevydržely. Závěr do filmu jak střižený...

Nastal čas poslat svého miláčka do futrálu. Tvrdý moment pravdy a reality, vydržel bych držet řídítka ještě pár týdnu, ale... Děkuji za tuto příležitost všem, kdo přiložili ruku, a to zejména Vojtovi s Maruškou, Skautíkovi, Kennymu, Duchnovi, Victorovi, Mártymu a Kláře, ale i několika dalším střelcům.

Taky Martinovi Vrbickému, že to se mnou vydržel.
Speciální podekování za uskutečnění projektu patří Trek bicycles, Red Bull a GoPro. 
MRSN

  

Podobné články

Diskuze

  • profilová fotka Miki 12.3.2023 - 19:21

    Parádní.

  • anonymní uživatel obycejna nula (0 (a) 0.c0m) 18.3.2023 - 6:50

    More! Přísný! A k tomu ten Turnstile - jojo někteří maj stále ještě hudební vkus

  • anonymní uživatel koZa (vkonapwr (a) seznam.cz) 19.3.2023 - 15:34

    Krása střídá nádheru, tak jsem si to pustil dvakrát. Ještě že už jedeš domu hehe

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí