reklama

Výsledkový servis 2017 #12 - Kissák 33. v Leoši

Autor: Keli, vydáno: 12.6.2017

Světový pohár v DH Leogang

Světový pohár ve sjezdu se přesunul z Velké Británie do Rakouska, do bikeparku v Leogangu. Pro letošní rok doznala tamní dráha mnoha změn, byla zásadně překopána a dle slov některých se jedná o bikrosku z kopce se dvěma technickými místy. Ať je to tak nebo ne, stále platí otřepané pravidlo, že dráha je stejná pro všechny.

Do Leoše na Svěťák vždy dorazí početná skupina českých jezdců a ani letos tomu nebylo jinak. Velmi pěkné 33. místo zajel Kissák, Ondra Štěpánek, Standa Sehnal 72. Nejrychleji ze vše zalítli tito tři Aaron GWIN, Loris VERGIER a Greg MINNAAR. Kompletní výsledky zde.

BigMat Czech Downhill Tour – Monínec

Termínové křížení se leogangským svěťákem se projevilo na účasti na druhém kole Czech Downhill Tour, které se jelo na Monínci. Kdo to myslí se závoděním vážně vyrazil do Rakouska a tak konkurence na Monínu byla menší. Vítězství urval Martin Kulhánek před Orym Bártou a Márou Petelíkem.

Enduro série – Enduro Race Ještěd

A od sjezdu si odskočíme k enduru, druhé kolo české Enduro Série hostil Liberec a okolí Ještědu. Závod byl spíše DH specific, dráhy těžké technicky i fyzicky, spousta defektů a horko. Nejlépe se s podmínkami popasoval Michal Prokop před Přemkem Tejchmanem a Milanem Myšíkem.

Kompletní výsledky zde.

Podobné články

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí