MojeKolo

WBS jde do finále: Rozstřel na Kyčerce

Autor: Wbs Media, vydáno: 18.10.2016

Již tuto sobotu 22.10. se setkají všichni příznivci bikerally na šestém závodě RPM stav bikerally Kyčerka, který se koná ve Velkých Karlovicích v Bikeparku na Kyčerce.
Finálové klání bude plné soubojů o desetinky a rozhodne se zde o vítězích sedmi kategorií roku 2016.
Tratě jsou oproti klasickým trailům (klopenky, skoky, kořenové pasáže) poladěny několika místy, kde se nejede jistou stopou, tak si závodníci musí poradit s tím nejlehčím a to zatočit na trávě v rychlosti, což bývá nesporně zajímavé divácky.
Harmonogram a detaily najdete ZDE.

Onboard RZ 1 a 2

Onboard RZ 3 a 4 (změna z organizačních důvodů se nepojede část která vede po silnici)

Bude přichystáno Bike menu na Hospodě Kyčerce, která nám všem dává vychytané zázemí a možnost si užít pohodový víkend v tak krásném prostředí.

Video 2015

Pro tento ročník jsou nyní nachystány nejen medaile, ale i vouchery od automyčky Lípa v hodnotě 8.500kč! A překvapením bude co vám přichystají domácí a to zástupci Bikeparku.
Úplnou novinkou je spolupráce se společností MIXIEW. Vše potřebné pro to aby každý závodník měl své vlastní video za závodu najdete níže. Toto by mohl být další krok jak udělat naši bikerally zajímavou a lákavější?
Online registrace prozrazuje, že bude na co koukat a to v podání 130 jezdců a číslo není ještě konečné.

Pro oslavičku nám parta z bikeparku jako dáreček nachystala sobotní Večír u sta piv, jako poděkování že se u nich tak rádi vozíme, takže jsi-li ten co závodíš na WBS a máš rád pifko sejdeme se po závodu na udírně (nad Hospodou Kyčerka).

Podobné články

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí