Cannondale enduro tour vstupuje do dalšího ročníku

Autor: Keli, vydáno: 11.1.2019

Populární francouzský enduro seriál za kterým stojí Jeromé Clementz vstupuje do dalšího ročníku pod novým názvem Cannondale enduro tour powered by bike-components. Na závodníky čeká čtveřice závodů. Jsme ve Francii, takře se samozřejmě jede na oči. Závody Cannondale enduro tour bývají jednodenní, ale v letošním roce byl do seriálu zařazen i dvoudenní etapák v Haute Rivi?res.

Kalendář Cannondale enduro tour powered by bike-components

19.5. Sainte Marie aux Mines
7. – 8.6. Haute Rivieres, „enduro de la Semoy“
16.6. Bussang – Saint Maurice
8.9. Guebwiller

Závody jsou vypsány pro tradiční kategorie od 15 let věku: kadet, junior, ženy, muži, master 40, master 50 a také kategorie ebike. Na dvou kolech (#1 and #4) budou moci závodit i mladší jezdci od 11 do 14 let!

Registrace bude spuštěna 6. února v osm večer, informace a přihlašování bude na webu cannondale-endurotour.com.

Mohlo by se zdát, že do Francie je hodně daleko, ale není tomu tak. Výhodou závodů zařazených v seriálu Cannondale enduro tour je jejich relativní blízkost ČR, většina z nich se jede nedaleko německých hranic na východě Francie.

Jak to na závodech u Jeromého vypadá si můžeš přečíst v našich (už trochu fousatých) reportech z Sainte Marie aux Mines či Guebwilleru a nebo úplně aktuální z loňského podzimního závodu v Bussang – Saint Maurice.

Podobné články

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí