Megavalanche startuje již za necelý měsíc

Autor: Oskar Jančík, vydáno: 11.6.2019

Alarma La Bomba, už za měsíc se na vrcholu Pic Blanc rozezní tóny známého songu od 666. Letos už po pětadvacáté, takže pokud jste tam ještě nebyli, je nejvyšší čas tam vyrazit. Megavalanche startuje již za necelý měsíc.

Pokud jste se ještě nepřihlásili, věřte že místa pořád jsou. Doby kdy bylo třeba se registrovat v lednu jsou naštěstí pryč. I když na startovce je už teď okolo 1400 registro­vaných. Letošní Mega se koná druhý červencový týden, od 8. do 14. července 2019.

Jarní DropDown určitě zvýšil apetit všem co ho jeli. Kolik letos bude startovat Čechů?
Informací o tom, kde se ubytovat, jaké si vzít kolo, jak se přihlásit uvedl dolekop.com v uplynulé dekádě bezpočet. Stačí jen do DK vyhledávání zadat: Megavalanche.

Tak snad jenom jedna rada pro ty z Vás co ještě váhají a mají obavu, že snad nemají natrénováno. Když ještě inkoust a papír měly váhu větší než jedničky a nuly promítnuté do tekutých krystalů psal Mike Rose na stránkách anglického Dirtu:
Neřeš, že nemáš najeto a udělej to jako my všichni. Když už fakt nemůžeš, zastav vyndej pumpičku a předstírej defekt. Vydýchej se, a rozjeď to, ty, co tě předjeli, doženeš v příští zatáčce, kde oni už nebudou moct a ty budeš mít radost z předjíždění. Protože o tom je Mega.

Takže Alarma a sejdeme se na kruháči v Hujeru! A nezapomeň sledovat i facebookovou skupinu Česká Megavalanche, která dává dohromady české účastníky Megavalanche.

Komu by to snad bylo málo, může se o týden dřív rozjet na Mt. of Hell v L2A.

Photo credit: Creatur Agency

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel Wik (wik (a) seznam.cz) 13.6.2019 v 16:46

    Ahoj, chtel bych se zeptat, zda se da trat Megavalanche jezdit i mimo termin zavodu jen pro zabavu jako hobik.

  • profilová fotka Keli 13.6.2019 v 20:44

    Ano, jde to. Je volne otevrena.

  • anonymní uživatel Baba-Ji 16.6.2019 v 8:53

    Nejsem si uplne jisty, jestli te lanovkou vyvezou az na vrchol hory. Mam pocit, ze mne kdosi z mistnich tvrdil, ze mimo zavod te vyvezou jen do pulky kopce (cili jen na konec prvni lanovky). ...a tlacit zbytek hory po trati fakt nechces

  • profilová fotka Keli 16.6.2019 v 19:45

    Baba nene, autobusová lanovka Pic Blanc tě vyveze až nahoru na stejnojmenný vrchol. A odtud můžeš dolů.

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí