reklama

Konec předsudkům, Santa Cruz představuje Heckler - první ebike od Santy

Autor: Keli, kategorie: Obchodní sdělení, vydáno: 11.2.2020

Santa Cruz Heckler je nejživější e-bike na trhu. O co více získává na energii, o to více rozdává v hravosti. Pobaví při jízdě do kopce, vyvolává orgasmický ryk při cestě z kopce. Na Heckleru se budete cítit spíše jako na agresivním trail biku, z kterého vychází, než jako na elektrokole.

Základem historicky prvního elektrokola od Santa Cruz se stal Bronson, konkrétně jeho třetí generace. Tento trailový superuniverzál museli Santa inženýři přizpůsobit specifikům elektro ježdění. Tlumič je více položený, tlumení je pak více aktivní již od začátku. To oceníte především při prudkých stoupáních. Jakmile se však cesta opět překlopí z kopce, začne VPP se 150 mm zdvihu fungovat tak jak to všichni členové Santa Cruz rodiny znají.

V Santa Cruz nenaskakují do rozjetého vlaku. Vypravují vlastní expres, který vás doveze dál a výš. Až k trailům, o kterých se vám dosud nesnilo. Průvodčími na této cestě jsou trailoví zabijáci jako Greg Williams nebo Danny MacAskill. Ti nehledají super těžkou žehličku, ale pořádně hravý bike.

Heckler není králem své třídy pro nic za nic. Kloubí v sobě to nejlepší co si lze na trhu dopřát. Legendární rámy Santa Cruz v CC provedení s celoživotní zárukou a osvědčený elektrický pohon Shimano Steps E-8000. Horizonty vašeho ježdění se rozšiřují a zábava násobí.

Zábava, to je to, oč jde na kolech Santa Cruz především. Chtěli jsme, aby se Heckler choval co nejpodobněji Bronsonu. S necelými 21 kilogramy patří Heckler k nejlehčím ve své třídě. 504 Wh baterie je pevně uložena ve spodní trubce a má dostatečnou kapacitu k pohonu motoru E-8000 s výkonem 250 W a maximálním kroutícím momentem 70Nm. Položený hlavový úhel (65,5 stupně) a dlouhá zadní stavba (445 mm) vás nechají vyblbnout a zároveň dodávají stabilitu při sjezdech a výjezdech.

Heckler se bude nabízet ve čtyřech stupních výbavy – R, S, X01 a XX1. Všechny mají čtyřpístkové SRAM brzdy, Eagle řazení, RockShox Super Deluxe tlumiče a vidlice přizpůsobené e-bike provozu.

Cena na českém trhu zatím není přesně stanovena. Lze očekávat, že bude začínat na úrovni 195 tisíc korun. První kusy by měly dorazit co nevidět.

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel PTBack 11.2.2020 v 13:45

    Jestli je to VPP tak je celkem zajímavý, že se vrátili k názvu Heckler, což byl od začátku do nedávného konce vždy poslední mohykán-jednočep. Ale zase to byl tuším snad úplně první model nebo určitě počáteční.

  • anonymní uživatel mates2502 (mates2502 (a) gmail.com) 11.2.2020 v 14:17

    Super konečně můžu prodat Nomáda a na novém Heckleru za dopoledne zvládnu objet půl republiky dvakrát. Když už E- bike, tak toto.

  • anonymní uživatel Leker 11.2.2020 v 14:24

    Konecna!
    Svet se v p.... obraci!!!

  • anonymní uživatel Mike 11.2.2020 v 15:01

    Nuda. V ebikoch je vlak uz inde.

  • anonymní uživatel ondřej (pandora.karel (a) seznam.cz) 12.2.2020 v 10:48

    firma co nebude dělat e bike tak krachne,tak to prostě je,už odolová je Yeti..

  • anonymní uživatel HZ 12.2.2020 v 15:52

    Vzhledem k tomu, co dnes nabízí spešl, mi příjde tenhle bike 2 roky pozadu.

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí