Report: Kule se na WBS proklouzal Kloboukouckýmí stezkami

Autor: Kule, kategorie: Report, vydáno: 11.8.2021

Občas se holt nezadaří a stane se, že ti zavodní termíny kolidují. Když kolidují s čekosérií, případně se srazem podivínů na Pekláku, je to celkem výherní situace. Když ti ale koliduje bikerally a dánhyl, čeká tě Sofiina volba. Původní myšlenku přesunout se po sobotním závodě na Klínovec nakonec opouštím. Sjezdovat bez pořádnýho tréningu je nesmysl, navíc do kategorie malých kol se hlásí zbytečně moc lidí, takže bedna stejně nehrozí. Poslední tečkou je účast Keliho, kterej mě přemlouvá, že Klínovec bude určitě lepší. Keliho mám moc rád, úplně nejraděj na druhé straně republiky. V pátek naložím herku do kufru a pali ze štatlu směr Zlín.

S krátkou zastávkou na sváču a hledáním těch správných Klobouků (jasně, že jsou to ty poslední ze tří možných) dorazím na místo činu fous po páté. Převlíkačka, najít brněnský zevláky a dem to lehce najet. Trénovat nemá úplně smysl. Na sobotu to stejně vypadá na chcandu, takže spíš jenom takový opáčko, abys tušil, kterým směrem v závodě poběžíš. Dvě jízdy sou tak akorát a můžeme naladit večerní program.

Ten se již tradičně skládá z grilování, svědomitého pitného režimu a řešení závodní taktiky. Rozhodně nerešíme nesmysle, neděláme si z nikoho srandu a už určitě u toho nepouštíme nahlas hudbu. Oproti tradici se však po půlnoci ozývají sousedi, kteří s posledním nesouhlasí. Celkem důrazně je nám vysvětlováno, že oni jako přijeli závodit a ne poslouchat ty naše sračky. Sorry, ale podle mě Boney M není sračka. Nicméně cajk, všechno je jednou poprvé a tak se po těch x letech objíždění závodů konečně někdo ozval a má pravdu. Rozpouštíme, kdo má ještě energii, odchází o 50m vedle na párty organizátorů, ti maj aspoň pořádnej reprák.

K ránu se spouští deštík a dešťuje až skoro do budíčku. Lezu ven, snídaně a už se moc těším na sračkocross. Tohle mé nadšení bohužel nesdílí naši sousedé, kteří se za opatrného našlapovaní na mokré louce balí a odjíždí domů. To bylo keců vo závodění...

 

Dáme testovací jízdu, po které se mezi záchvaty smíchu shodneme, že tohle bude vyžadovat pitstop. Já přehazuju na platformy, Macin vytrhává blatníky. Neochotu party dát další jízdu komentuju slovy: "Ste kreténi" a "Dyť je to mega sranda" Na to se samozřejmě nedá nic říct, takže si dáme ještě jednu a dem se chystat na závodění...na rozdíl od někoho, že?

Start do první RZ je okořeněn přerušením závodu. Tipuju to na Macina. Jemu se naštěstí nic nestalo, jen se v cíli pokusil sabotovat časomíru, se kteroužto zřejmě, co se naměřeného času týče, nebyl zcela spokojen.

 

Druhou RZ opět koření Máca, kterej na přescesťáku předvádí epickýho no footera, kterýho se ale rozhodne nevrátit, a místo toho dává "landing on balls between tyre and seat tube". Skvělej trik, kterej se rozhodně nehodlám učit.

Po polední pauze se přesunem na druhou trať, která už díky Oskarovi pěkně vysychá. První jízda jen tak na pohodičku, do té druhé, závěrečné to ale musím napálit. Přece jenom, přijeli sme závodit, že? Všechno klapne jak má a i přesto, že do cíle se dovezu na blatníčku, časomíra ukazuje zelenýho smajlíka, stejnej výraz, jako mám i já. Na tohle se daj říct jen dvě slova. Boží a skvělý!

Tak jo, tím máme padla. Díky organizátorům, že se na to nevybodli. Respekt těm, kteří neodjeli a vidíme se v Otrokách!

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel Honza S. (jmeno (a) prijmeni.cz) 11.8.2021 000 15:51

    Keliho mám moc rád, úplně nejraděj na druhé straně republiky... Geniální, stejně jako celý report. Díky! :-D

  • anonymní uživatel daywak (daywak (a) gmail.com) 11.8.2021 000 16:41

    Zábavný report. Díky!

  • anonymní uživatel DD 11.8.2021 000 18:43

    Tady je jasne videt, ze keli ty clanky necte, jinak by ti to zcenzuroval :D

    • anonymní uživatel Kule 11.8.2021 000 20:35

      Keli to cte a dycky dava feedback..jen tentokrat to bylo bez komentare..nechapu.. :)

  • anonymní uživatel pps 11.8.2021 000 20:37

    Opět pobavilo, dík za report!

  • anonymní uživatel Ewa Farna 11.8.2021 000 23:42

    Ano!

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí