Čahouni pozor! OneUp má sedlovku s 240 mm zdvihem

Autor: Keli, vydáno: 7.2.2022

Výrobce OneUp do svého portfolia zařadil dvě nové varianty své teleskopické sedlovky. Verzi pro pro opravdové čahouny se 240 milimetry zdvihu a druhou pro jezdce z úplně opačného výškového spektra. U OneUpu si vybere jak basketbalista, tak i dítě.

Nabídka sedlovek OneUp pokrývá rozpětí od 70 do 240 milimetrů, k tomu přidává i velmi nízkou celkovou délku jak ve vysunututém, tak zasunutém stavu. Nově lze vybírat ze zdvihů 90mm, 120mm, 150mm, 180mm, 210mm a 240mm.

U každého rozměru lze navíc velice jednoduše, bez použití nářadí, snížit zdvih o jeden či dva centimetry, takže si každý může naladit maximálně možný zdvih pro své kolo a postavu.

Hmotnost 240mm verze je v 668 g (průměr 31,9 mm) resp. 648 g v průměru 30,9 mm. Otázkou, která se logicky nabízí je jak tuhá sedlovka s tak velkým zdvihem bude. OneUp pro 240 mm verzi zvětšil oblast kluzných pouzder tak, aby nedocházelo v nežádoucímu namáhání při maximálním vysunutí a zatížení.

Nikdy jsi o OneUp sedlovkách neslyšel? Pak mrkni na náš dřívější Test: teleskopická sedlovka OneUp V2 - za málo peněz hodně muziky.

 

Kolik zdvihu má tvoje stávající teleskopická sedlovka? Využil by jsi 240 mm zdvihu na teleskopce (pokud by jsi na své kolo mohl namontovat)? Dej nám vědět do komentářů.    

Podobné články

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí