reklama

Bikecheck: Kissákův CTM Mons pro Mistrovství světa

Autor: Čert, kategorie: Bikecheck, vydáno: 6.9.2017

Naše sjezdová repre už se přesunula do Cairns, kde se pokusí urvat co nejlepší fleky o víkendovém mistrovství světa. A stejně jako světoví eliťáci, i naši kluci spešl ladí a staví kola na tuhle příležitost. Po kole Stanleyho Sehnala (zde bikecheck) ukázal svůj stroj i Kissák aka čerstvý mistr ČR ve sjezdu Ondra Štěpánek.

A kolo představí sám jezdec: Rám je samozřejmě CTM Mons v signature barvách české trikolóry. Vidlice je RockShox Boxxer Team, ale předělanej na vzduchovou patronu se 4 tokenama. Tlumič mám Cane Creek Double Barell speciálně nastavenej od Krabcycles s pružinou Valt 450 lbs nově od Kraba kvůli váze a progresivnější­mu chodu.

Kokpit mám od PRO Components, řidítka 30mm zdvih a 790 mm šířka, představec klasika 50mm. Brzdí Shimano Saint s chlazenýma destičkama od Kool Stop a XT kotoučema Výplety mám Novatec Demon s bezdušáky Maxxis. Sedlo je WTB High Tail Titan na sedlovce od PRO. Pohon řeší kliky Saint 165 mm s nepadacim převodníkem a vodítkem Manobike, řetěz KMC Gold Chain. A nášlapy jsou HT components X2 s tužší SX klecí a pružinkou.

My v DK držíme palce. Ať to jede!

Podobné články

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí