MojeKolo

Novinka: NS Bikes jde do elektriky - představuje ebike E-Fine

Autor: Keli, vydáno: 31.3.2022

Kdo nemá elektrokolo v portfoliu jakoby nebyl. Na trhu zůstává jen málo značek, které zatím v nabídce e-bike nemají. Nejnověji se z kategorie čistě analogových značek vyřadila i polští NS Bikes. Ti představili dvojici elektrokol E-Fine.

 

Obě dvě kola vycházejí z řady Define a stejně jako klasická kola nabídnou velký zdvih a super agresivní geometrii. Obě dva modely budou postaveny v takzvaném mullet módu, tedy s 27palcovým kolem vzadu a 29palcovým vepředu.
Přestože se jedná o vysokozdvihové kola, tak díky vyladěné geometrii by se neměly chovat jako autobus. NS Bikes tvrdí, že se jedná o jedny z nejzábavnějších elektrokol na trhu.

K dispozici budou dvě verze, obě dvě postavené na pohonu Shimano. Model s označením E-Fine 1 bude mít baterii s větší kapacitou a také novější a výkonnější motor Ep8. Druhý model s označením E-Fine 2 bude využívat starší motor Shimano Steps e7000 a baterii s kapacitou 504 Watthodin.

 

Stejně tak se budou lišit i zdvihem, vyšší model bude disponovat kombinací 170 a 160 mm zdvihu, menší bude mít o centimetr zdvihu méně. Ruku v ruce s tím jde i geometrie. Více zdvihu znamená agresivnější geometrii a opačně. Rám využívá i takzvané flip-chip k drobné úpravě geometrie.
 E-Fine 1 bude postaven na Rock Shoxu a nižší model bude kombinovat Rock Shox vidlici a tlumič X-Fusion. Mimochodem, obě kola budou postavena na pružinových tlumičích. Více informací na webu NS Bikes.

     

Jak se vám ebike od NS Bikes líbí? Jste z něj nadšení stejně jako Sam Reynolds?

Podobné články

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí