Novinka: Thule představuje Thule Epos - nejuniverzálnější cyklistický nosič vhodný pro všechny typy kol

Autor: Thule, kategorie: Obchodní sdělení, vydáno: 28.4.2023

Thule představuje Thule Epos - nejuniverzálnější cyklistický nosič vhodný pro všechny typy kol Thule Epos je nový, plně skládací a sklopný nosič kol na tažné zařízení s inovativním teleskopickým systémem uchycení kol. Dokáže přepravit kola jakéhokoli typu a velikosti - ať už jde o horská kola, gravel kola nebo elektrokola.

Inovativní patentovaná teleskopická ramena - nový způsob připevnění Vašich kol

Stěžejní inovací je u nosiče kol Thule Epos flexibilita a snadné použití vytvořené unikátními individuálními a teleskopickými rameny k uchycení kol. Ta jsou vybavena otočnou hlavou a zesílenými popruhy, které nabízejí četné možnosti bezpečného upevnění kol jakéhokoli typu. Thule Epos Vám umožní připevnit kolo za rám v jakémkoli místě nebo za zadní kolo bez kontaktu s rámem. Tento odolný a velkokapacitní nosič, který unese kola do 30 kg/kolo, dělá přepravu kol snadnější než kdy dříve. Thule Epos pojme až tři kola a hodí se pro všechny typy rámů a geometrií, včetně elektrokol, horských kol, gravel biků a také kol s namontovanými blatníky a nosiči.

    

Rychlé, snadné a bezpečné nakládání a vykládání kol - navržen tak, aby cyklistům poskytl více času na jízdu

Montáž vyžaduje minimální úsilí, upevnění nosiče k vozidlu je velmi jednoduché. Kola se nakládají a vykládají snadno a nezávisle na sobě bez nutnosti plánovat, v jakém pořadí bude vykládka probíhat. Po naložení kol bude kufr stále přístupný díky chytrému sklápěcímu mechanismu. Manipulace s Vašimi koly a nosičem je snazší a rychlejší než kdykoli předtím, takže o to více času si užijete na kolech samotných s přáteli a rodinou. 

"Jsme nadšeni, že můžeme představit tento revoluční a náš patentově nejvíce chráněný nosič kol, který dělá přepravu jakéhokoli typu kola snadnější než kdykoli předtím. Proces instalace vyžaduje minimální úsilí a nakládání a vykládání kol je neuvěřitelně jednoduché - už žádné další výmluvy, proč příští víkend nevyrazit na kola!" Baptiste Chaussignand, Director Product Management Bike category ve společnosti Thule.

Praktický ve všech situacích

Bez naložených kol jsou ramena na kola naplocho sklopená, takže kufr je přístupný i bez nutnosti nosič odklopit. Thule Epos je také plně skládací pro snadnou přepravu a skladování, když se zrovna nepoužívá.

   

Zažijte budoucnost nosičů kol

Thule Epos je výsledkem přirozeného vývoje mnohaletých zkušeností a oddanosti cyklistice ve společnosti Thule. Inovativní patentovaná teleskopická ramena na kola poskytují flexibilitu, snadné použití a bezpečně převezou Vaše kola na jakékoli místo. Cyklistika se neustále mění - a v Thule rádi vycházíme vstříc současným i budoucím potřebám zákazníků.

"Vidět a používat finální Thule Epos je skvělé. Byli jsme schopni využít kombinaci všech našich znalostí - z pozice cyklonadšenců i inženýrů se zkušenostmi z vývoje mnoha řad nosičů kol - a opravdu jsme se vytáhli. Tato lehká a pevná platforma přináší kvalitu a vzhled, který je skutečně prémiový. Díky integrovaným LED světlům a praktickému příslušenství je to jeden z mých nových favoritů v sortimentu." Henrik Eriksson, Global Design Director ve společnosti Thule.

Příslušenství pro Thule Epos

   

Thule Epos bude k dispozici spotřebitelům od 19. dubna 2023 s doporučenou cenou 24.400,- Kč pro 2 kola a 26.900,- Kč pro 3 kola.

Technické specifikace

  • Vysoká nosnost 30 kg/kolo a 60 kg celkem umožňuje přepravu všech kol včetně těžkých elektrokol
  • Vhodné pro všechny konstrukce rámu od průměru 20 mm do 90 mm
  • Umožňuje snadnou přepravu větších kol s velmi velkorysou roztečí kol 250 mm a rozvorem až 1350 mm
  • Vhodné pro kola o průměru od 16" do 29" a pláště do 3,2". Až do 5" s extra dlouhými řemínky (prodávají se samostatně)

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel numira (geospam (a) atlas.cz) 28.4.2023 - 18:41

    chtělo by to jazykově učesat, nejuniverzálnější je nesmysl, asi jako nejoptimálnější...

    • profilová fotka Keli 29.4.2023 000 7:50

      Děkujeme za komentář, ale do obchodních sdělení nijak redakčně nezasahujeme.

      • anonymní uživatel zdechtishulin (tshurak (a) dolu.com) 2.5.2023 - 9:13

        @numira brecis na spatnym hrobe

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí