Novinka: střešní stan Thule Approach - díky obřím oknům nabídne skvělý výhled

Autor: Keli, kategorie: Obchodní sdělení, vydáno: 26.5.2023

Thule Approach je stan, se kterým je cestování za dobrodružstvím jednodušší, pohodlnější a zábavnější. Promění vaše vozidlo v domov na čtyřech kolech bez ohledu na to, co řídíte - SUV, sedan, pick-up nebo hatchback.
S Thule Approach můžete zažít van life nebo vyrazit na víkend do lesa, a přesto budete mít pohodlí. Tvar stanu maximalizuje prostor v interiéru a poskytuje vám tak dostatek místa k sezení i pohodlnému spánku.

"Chtěli jsme, aby byl pohodlný a bylo příjemné v něm odpočívat; tak jsme vymysleli něco opravdu extra. Prostorný, vzdušný a světlý - Thule Approach je všechno, co máte rádi, ale co byste od stanu nečekali." Graham Jackson, produktový manažer ve společnosti Thule.

Inspirováno přírodou

Thule Approach je dodáván ve třech tlumených, sofistikovaných barvách (Dark Slate, Fennel Tan a Pelican Gray).

Látkový střešní stan - jedinečné lehké řešení pro více prostoru

Důvod, proč je Thule Approach tak prostorný, je celkem jednoduchý - jedná se o látkový střešní stan. To znamená, že je lehký a na autě nezabírá moc místa, ale při rozložení se jeho velikost zdvojnásobí. Získáte tak velkorysý obytný prostor s velkými okny na střeše a stěnách, které vás přiblíží přírodě za každého počasí. Dvouvrstvá pěnová matrace poskytuje extra luxusní zážitek z kempování.

Univerzální pláštěnku lze rychle srolovat a získáte tak vzdušný prostor. Nebo ji můžete zase rychle roztáhnou v případě bouřky. Thule Aproach je pohodlný i na spalujícím slunci, protože má dostatek ventilačních otvorů, a pokud prší, odolá povětrnostním vlivům - a vy se můžete dokonce dívat z oken, když je venku nečas.

 

"O oknech jsme hodně přemýšleli. Jsou obrovská, můžete jimi pozorovat hvězdy nad hlavou. Cítíte se s nimi blíže přírodě a udržují váš stan chladný a dobře větraný. Dokonce jsme umístili střešní okna i na pláštěnku, abyste se mohli i v nejhorším počasí dívat ven." Henrik Eriksson, ředitel designu ve společnosti Thule.

Díky inovativním montážním držákům nainstalujete stan na střechu během několika minut - poloviční čas oproti tradičním střešním stanům. Montážní držáky také uzamknou stan ke střešnímu nosiči pro větší bezpečnost. Jakmile dorazíte do cíle, střešní stan máte postavený opravdu rychle - od zaparkování po rozložení za méně než 3 minuty. A když jste připraveni jet dál, můžete stan rychle a snadno složit a vyrazit za pár minut. Pro ještě prostornější zážitek je stan kompatibilní s přístavkem nebo markýzou (prodávají se samostatně).

Thule Approach se dodává ve třech velikostech a více barevných variantách s doporučenou cenou od 62 900 Kč..

Podobné články

Diskuze

  • anonymní uživatel Ádoš (raziel87 (a) seznam.cz) 26.5.2023 - 9:53

    Nad tímhle už nějaký pátek slintám, je to super. Možná někteří neznáte, tak ještě doporučím produkty od TREE TENT, případně HAVEN HAMMOCK.
    www.tentsile.com/...
    haventents.com/...

    Pro všechny ty, co neumí spát prověšení v hamace. Akorát je to poměrně těžké (musí být, když má ta podlážka zůstat v rovině) takže spíše na moto trip

    • anonymní uživatel Jméno Ukrádoš 26.5.2023 - 10:42

      Ádoš (raziel87 (a) seznam.cz): "už nějaký pátek slintám."
      .....dál jsem to nečetl.

      • anonymní uživatel Ádoš (raziel87 (a) seznam.cz) 26.5.2023 - 12:05

        A? co tím chtěl básník sdělit? vždyť to, že si něco nečetl je každému asi úplně volné. Stejně jako tvůj gender-fluidní nickname a ostatní výkřiky do tmy, které tu neustále vypisuješ s infantilním pocitem, že "Imperium vrací úder".

        • anonymní uživatel PTBack 26.5.2023 - 12:54

          No ono jako přilepit k článku o autostanu odkazy na "zavěšená lůžka" je opravdu směroplatný :D

          • anonymní uživatel Ádoš (raziel87 (a) seznam.cz) 26.5.2023 - 14:35

            Za mě je to účelové. Princip použití je veskrze podobný. Spaní v rovině, ne prověšenej jako banán. Je vyloučené, že ti valící se voda vyplaví stan. + určitá ochrana před divou zvěří. Výšce umístění se meze nekladou. Doporučuji vyzkoušet, spí se v tom perfektně.

          • anonymní uživatel PTBack 26.5.2023 - 23:30

            V hamakách spím pravidelně už asi 15 let. Akorát tedy v těch tvarem klasických. Proto jsem použil výraz "závěsná lůžka", na to, co si sem dal za odkazy. Hamaky to nejsou a ani Ty jsi je tak samozřejmě nenazval. Nic teda proti hamakám nemám. Jsem mimochodem i majitel střešního stanu, jiného než je tady. Přišlo mi jen legrační, že na článek ke střešnímu stanu reaguješ jako první s odkazy na závěsná lůžka, což je z mé strany, na to, co Jsi poslal, eufemismus na z mého pohledu složitě použitelné hybridy ale nic proti tomu, když se Ti to líbí, udělej si radost :) .
            Příště až Keli udělá recenzi na nové řazení, dáš sem odkaz na pohodlné boty na odrážení se na koloběžce, protože tím se také zrychluje :D Ale jako v pohodě :) Jen mi to přijde legrační.

          • anonymní uživatel Ádoš 29.5.2023 - 9:26

            Bereš to moc kriticky PTBacku. Ty příměry mi přijdou trochu neštastné. Thule je špička na trhu, tam není moc o čem diskutovat. Ty produkty prostě fungují. Někdo ale v létě třeba nevezme na EuroTrip auto, ale pojede s partou na máše. Nechce stan, nechce hamaku a třeba dosud neslyšel o Tree Tentech nebo Havenech. Tady v ČR se to začalo objevovat až před Covidem cca v roce 2019. Pro potřeby Moto tripu jsou tyhle produkty dostatečně kompaktní a lehké, tak proč to nezmínit. Obrázek, ať si pak každý udělá sám.

            Máš pravdu v tom, že se to hůře staví a trvá to cca 15 minut, což je docela dlouho (S Haven Hammock nemám zkušenost, píšu o Two-Person Tree Tentu s váhou cca 7kg) Odměnou je královské lůžko (součástí je i provazový žebřík, takže si to postavíš třeba ve 3 metrech nad zemí) Za mě zajímavá alternativa na outdoor. Jen to není na pěší pochody, to by se proneslo.

          • anonymní uživatel PTBack 29.5.2023 - 10:21

            Jasný, obrázek si každej udělá sám :)
            Jinak, neber to prosím Tě, že Ti chci všechno zhanit ale stany Thule určitě špička na trhu nejsou. Sám jsem ho chvilku měl, než jsem si pořídil jiný. Nicméně, určitě to jsou dobré a kvalitní stany za přijatelnou cenu, které někomu mohou naprosto vyhovovat a sloužit. Avšak, jsou na trhu ještě jiné značky, které jsou funkčností zase ještě dál ale samozřejmě i cenou. Nebudu tu uvádět příklady, protože se nechci Thule sr..t do reklamy a ty stany mají svoje zákazníky, což je podstatný ale o špičku na trhu se nejedná. Možná tak prodeji, protože ta značka má u nás dobré jméno a cena oproti jiným stanům je poměrně lidová.

Komentáře

Publikovat jako anonymní uživatel - přihlášení, registrace


Přepnout barvu pozadí